KOWALSKY ROMANTIC BOX

KOWALSKY ROMANTIC BOX

790 RSD
  • AKTIVNI UGALJ sapun&melem
  • ŠARGAREPA sapun&melem
  • LAVANDA sapun&melem
  • Drvena kutija dimenzije 11x7x5,5cm
  • Opis i sastav

Veganski Sapuni

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje. Prostorije i kalupi u kojima izradjujemo veganske sapune odvojeni su od proizvodnje tradicionalne proizvodnje. 

 

LAVANDA / Hidrirajuć sa piling efektom

Lekovit sapun za prirodno čišćenje lica i tela napravljen od biljnih i eteričnih ulja sa dodatkom nežnog pilinga od samoniklog bilja lavande i smilja. Kombinacijom 100% organskih sastojaka ovaj sapun idealan je za sve tipove koze, on omekšava, hidrira kožu i efektno prodire u pore.

Ovaj prirodni sapun obogaćen organskim ekstradevičanskim maslinovim i eteričnim lavandinim uljem, hidrira kožu i čini je mekom, a pling-efekat smilja i lavande uklanja slojeve mrtvih ćelija iz pora.
 

ŠARGAREPA / Nežan i umirujući efekat

Ovaj neutralni, prirodni sapun je kombinacija biljnih ulja i sirove cedjene šargarepe.  Odgovarajući, ekstra nežan i hidrirajuć, naš sapun je idealan izbor za suvu i osetljivu kožu.  Sastavljen je na bazi 5 lekovitih biljnih ulja i obogaćen citrusima i aromom eteričnog ulja pomorandže.
 

AKTIVNI UGALJ / Regeneriše i dubinski čisti kožu

Naš apsorbujući sapun napravljen je na bazi 4 biljnih ulja sa aromom etiričnog ulja ruzmarina.  Aktivni ugalj absorbuje nečistoću iz pora, čineći kožu potpuno čistom i glatkom, a njegovi piling komadići pojačavaju cirkulaciju i nadoknadjuju iscrpljene minerale.