VEGE ŠARGAREPA

VEGE ŠARGAREPA

290 RSD
  • ŠARGAREPA / Nežan i umirujući efekat. Odgovarajući, ekstra nežan i hidrirajuć, ovaj sapun je idealan izbor za suvu i osetljivu kožu.
  • Opis i sastav

Veganski sapun

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje. Prostorije i kalupi u kojima izradjujemo veganske sapune odvojeni su od proizvodnje tradicionalne proizvodnje. 

ŠARGAREPA / Nežan i umirujući efekat

Ovaj neutralni, prirodni sapun je kombinacija biljnih ulja i sirove cedjene šargarepe.  Odgovarajući, ekstra nežan i hidrirajuć, naš sapun je idealan izbor za suvu i osetljivu kožu.  Sastavljen je na bazi 5 lekovitih biljnih ulja i obogaćen citrusima i aromom eteričnog ulja pomorandže.