VEGE AKTIVNI UGALJ

VEGE AKTIVNI UGALJ

290 RSD
  • AKTIVNI UGALJ / Regeneriše i dubinski čisti kožu piling komadići pojačavaju cirkulaciju i nadoknadjuju iscrpljene minerale.
  • Opis i sastav

Veganski sapun

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje. Prostorije i kalupi u kojima izradjujemo veganske sapune odvojeni su od proizvodnje tradicionalne proizvodnje. 

 

AKTIVNI UGALJ / Regeneriše i dubinski čisti kožu

Naš apsorbujući sapun napravljen je na bazi 4 biljnih ulja sa aromom etiričnog ulja ruzmarina.  Aktivni ugalj absorbuje nečistoću iz pora, čineći kožu potpuno čistom i glatkom, a njegovi piling komadići pojačavaju cirkulaciju i nadoknadjuju iscrpljene minerale.