VEGE LAVANDA

VEGE LAVANDA

290 RSD
  • LAVANDA / Hidrirajuć sa piling efektom. Za sve tipove koze: omekšava, hidrira kožu i efektno prodire u pore.

  • Opis i sastav

Veganski Sapuni

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje. Prostorije i kalupi u kojima izradjujemo veganske sapune odvojeni su od proizvodnje tradicionalne proizvodnje. 
 

LAVANDA / Hidrirajuć sa piling efektom

Lekovit sapun za prirodno čišćenje lica i tela napravljen od biljnih i eteričnih ulja sa dodatkom nežnog pilinga od samoniklog bilja lavande i smilja. Kombinacijom 100% organskih sastojaka ovaj sapun idealan je za sve tipove koze, on omekšava, hidrira kožu i efektno prodire u pore.

Ovaj prirodni sapun obogaćen organskim ekstradevičanskim maslinovim i eteričnim lavandinim uljem, hidrira kožu i čini je mekom, a pling-efekat smilja i lavande uklanja slojeve mrtvih ćelija iz pora.