KOWALSKY BOX #1

KOWALSKY BOX #1

2290 RSD
  • LAVANDA / AKTIVNI UGALJ / ŠARGAREPA sapun&melem
  • 300g Perov med
  • 50g Čaj - Perov mix
  • Drvena kutija dimenzije 18x13x9cm
  • Opis i sastav

Veganski Sapun

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje. Prostorije i kalupi u kojima izradjujemo veganske sapune odvojeni su od proizvodnje tradicionalne proizvodnje. 

 

LAVANDA / Hidrirajuć sa piling efektom

Lekovit sapun za prirodno čišćenje lica i tela napravljen od biljnih i eteričnih ulja sa dodatkom nežnog pilinga od samoniklog bilja lavande i smilja. Kombinacijom 100% organskih sastojaka ovaj sapun idealan je za sve tipove koze, on omekšava, hidrira kožu i efektno prodire u pore.

Ovaj prirodni sapun obogaćen organskim ekstradevičanskim maslinovim i eteričnim lavandinim uljem, hidrira kožu i čini je mekom, a pling-efekat smilja i lavande uklanja slojeve mrtvih ćelija iz pora.
 

ŠARGAREPA / Nežan i umirujući efekat

Ovaj neutralni, prirodni sapun je kombinacija biljnih ulja i sirove cedjene šargarepe.  Odgovarajući, ekstra nežan i hidrirajuć, naš sapun je idealan izbor za suvu i osetljivu kožu.  Sastavljen je na bazi 5 lekovitih biljnih ulja i obogaćen citrusima i aromom eteričnog ulja pomorandže.
 

AKTIVNI UGALJ / Regeneriše i dubinski čisti kožu

Naš apsorbujući sapun napravljen je na bazi 4 biljnih ulja sa aromom etiričnog ulja ruzmarina.  Aktivni ugalj absorbuje nečistoću iz pora, čineći kožu potpuno čistom i glatkom, a njegovi piling komadići pojačavaju cirkulaciju i nadoknadjuju iscrpljene minerale. 

 

Perov med / bagremov med

Naše pčele sa ruralnih terena planine Rudnik žive u 100% organskom okruženju. Naš med nije mešan nikakvim veštačkim zasladjivačima i dodatcima, kao ni zagrevan na visokim temperaturama, kako bi zadržao svoja maksimalna  prirodna svojstva i lekovitost.

Način upotrebe: Med držati isključivo na sobnoj temperaturi. Nije preporučeno konzumirati vise od 100g dnevno.  Ne preporučuje se deci mladjoj od godinu dana.

 

Čaj - Perov mix / Smilje&Bagrem&Nana

Biljke od kojih pravimo čaj su samonikle i direktno sakupljane sa naših divljih pašnjaka i šuma.  Sve procese u proizvodnji čaja radimo isključivo ručno.
Čaj pakujemo u mala torbice od sargije, koje mi šijemo.